Omtale og udtalelser fra tidligere deltagere.

Andre siger:

Trines rolige og kyndige vejledning har givet mig mod til at kaste mig ud i øvelser uden tøven:  ”bare gør det så godt du kan!” – ingen stræben – accept af alt der er. Jeg har lært at være med mine følelser i stedet for at løbe fra dem eller bedøve dem – mindfulness er helt sikkert det, der har bragt mig længest i forhold til at finde ro i mig selv. Trines venlige og tålmodige guidning har været en del af grundlaget for succesen.

(Birgit, Ingenør)

Kurset har givet mig en indre ro og lært mig at være mere i nuet. Jeg har fået større selvindsigt, som betyder at jeg i hverdagen – privat som på job – har lært at passe på mig selv. Det giver overskud og glæde og gør mig i stand til at være der for mine omgivelser på en mere nærværende måde. Meditationerne har lært mig at mærke mig selv og lytte efter når stress, tanker og udfordringer fylder for meget og er derfor med til at give mig en indre ro, som skaber overskud og glæde i hverdagen. Trine har en ro og en glæde, som smitter og som giver mig en tro på at evnen til at være i nuet og mærke sig selv er nøglen til et bedre og lykkeligere liv med en større balance i sind og krop.

Jeg vil varmt anbefale at unde dig selv 8 ugers mindfulness hos Trine. 

(Nina, Projektdirektør) 

Kære dygtige, oprigtige og dejlige Trine.

Tusind, tusind, tusind tak for dette mindfulness kursus, som for mig har givet en glæde og indre tro på, at vejrtrækningen virkelig altid er tilgængelig og vil blive min ven og min støtte fremover. At alle disse opslidende og belastende tanker virkelig ikke behøver at være sandheder, som jeg absolut skal sætte ord på, og som gør ondt i min krop. Du har formået ved din udholdenhed, din fantastiske kærlige stemme og tryghed, at få mig til at mærke dette, mærke troen på at stressen og angsten kan hjælpes og mindskes ved at omfavne dem og trække vejret igennem dem. At blive bevidst om,hvordan nuet kan mærkes, og hvordan nuet kan hjælpe sindet. Der er så meget mere Trine jeg kunne skrive, men atter engang tusind tak. Jeg kan kun anbefale alle, unge som gamle at tage dette kursus, som er en investering i deres liv.

(Annemette, Sygeplejeske.)

Trine har givet mig en skøn rejse ind i et univers med mindfulness. Trine er meget professionel, dygtig og et empatisk og et rart menneske. Det er utrolig vigtigt i sådan et forløb man er igennem. Jeg har fået indsigt i mig selv, i andre på holdet og et stort kendskab til mindfulness. Jeg har fået en masse brugbare metoder og teknikker, og fremfor alt, har jeg fået det utrolig meget bedre. Tak for 8 skønne uger.

(Annette, Lærer)

Kurset har været en super investering i mig selv. Jeg er gennem de 8 uger blevet et gladere, roligere og mere nærværende menneske. Jeg bruger teknikkerne både i mit job, samvær med familien og til at styrke mig selv. Jeg vil varmt anbefale Trine for hendes nærvær, opmærksomhed og visdom omkring mindfulness. Jeg ville ikke have troet at udbyttet ville blive SÅ stort, da jeg startede!

(Hanne, Eventmanager)

At deltage i “Mindfulness i naturen” med Trine var intet mindre end en fantastisk oplevelse. 

Trine guidede os blidt og behageligt igennem skoven, hvor vi oplevede alle skovens facetter og nuancer.

Trines rolige og behagelige væsen gjorde det let at deltage i mindfulnessforløbet, og fordi Trine er utrolig imødekommende, åben, rummende, kærlig og omsorgsfuld blev det en meget tryg, behagelig og vidunderlig oplevelse. 

Trine er meget vis og har meget stor viden om mindfulness. Hun underviser ikke bare i det - Trine ER mindfulness. 

At give sig selv et mindfulnessforløb med Trine er en kæmpe gave. Jeg gør det gerne igen ! 

(AnneMette)

Er meget taknemmelig for at have været en del af dit Mindfulness hold i Rude skov. De 6 tirsdage i alt slags vejr står lysene klart for mig, og er noget jeg tager med mig i den måde jeg er i naturen, ser på livet, forholder mig til mig selv og andre. Især den ene tirsdag, hvor vejret skiftede markant minder mig om hvordan livet skifter, og det bringer på en måde en lethed ind. 

Du har på den fineste måde skabt et rum, hvor det føltes trygt at dele og være med det der var. 

Effekten af at vandre i stilhed og følelsen af at være forbundet til naturen, tager jeg med mig som noget, der er vigtigt i mit liv. 

Tusind tak for det du har givet videre. 

(Signe)

Del siden