Året rundt med Mindfulness i Naturen.

Dybdegående og transformerende mindfulness årsforløb over 10 gange. Vi bruger naturen, naturens rytme og årstidernes skiften til at træne forskellige aspekter af mindfulness og det bevidste nærvær til opnå mere livsglæde og indre ro. Skabe kontakt til naturen og os selv – og møde os selv og vores omgivelser mere venligt, åbent og mindre dømmende.

Vi starter i efteråret, som er den tid på året, hvor naturen giver slip, hen over den mørke tid, som inspiration til at blive venner med og omfavne mørket, som det sted hvor lyset trænger ind. Til det tidlige forår, hvor skoven vågner i alt sin livskraft; vækker vores sanser og lader os vågne med den. Vågne op til det liv og det nu vi har i det her øjeblik. Til sommeren og der hvor livskraften er på sit højeste. Nærværende sansende og levende – som skoven.

Igen og igen træner vi nærværet: at være nærværende i det liv vi har, også med de udfordringer og den modgang vi selv og livet byder os, så vi ikke ender med at gå glip af selve livet, mens vi planlægger det næste og venter på et nyt og bedre nu.

Tidspunkt: Vi mødes hver d. første tirsdag i måneden fra 16.30 – 19.30: 1. okt., 5. nov., 3. dec., 7. jan., 4. feb., 4. marts, 1. april, 3. juni og 12. aug. Samt søndag d 4. maj fra 10-16, hvor vi fordyber os en hel dag i den grønne maj skov.

Pris: Prisen for hele forløbet er 3600 kr., der kan betales over 4 rater af 900 kr. Tilmeldingen er bindende for hele forløbet.

Sted: Rude Skov i Birkerød. Mødested: Naturskolen

Tilmelding eller spørgsmål kontakt: Trine 26205356 /trinekarsholt@hotmail.com

Underviser: Trine tilbringer store dele af sin tid i naturen. Hun er psykolog og mindfulnessinstruktør, og har over 20 års erfaring med mindfulness og meditation, med en kontinuerlig og daglig meditationspraksis. Hun oplever dagligt den ro, energi, meningsfuldhed, grundlæggende livsglæde og forbundethed, som mindfulness giver adgang til. Trine har gennem årene modtaget undervisning fra lærere i ind- og udland, samt været på en række retreats. Hun er desuden en erfaren mindfulness underviser og underviser både mindfulness hold på klinikken i Birkerød og ude i naturen. Hun er pt. under efteruddannelse til MBSR instruktør ved Dansk Center for Mindfulness.

Udover den praktiske erfaring har Trine en grundlæggende teoretisk erfaring med mindfulness. Hun har bl.a. skrevet bachelor-projekt om den kraft og de muligheder, der ligger i at være til stede i nuet, samt et velrost speciale om mindfulness og stress.

Trine er privatpraktiserende psykolog, og afholder de fleste af sine samtaler i naturen i Rude Skov, hvor hun har samtaler med unge, voksne og par, samt afholder løbende 8-ugers mindfulness forløb og mindfulness i naturen.

 

Del siden